Home Filmer på gång ”Bonusfamiljen” får ny säsong i SVT

”Bonusfamiljen” får ny säsong i SVT

0

Den första säsongen har inte premiär förrän nästa år. Men redan nu är det klart att ”Bonusfamiljen” får en fortsättning i SVT.

– Superkul, det här är en serie som ligger mig otroligt varmt om hjärtat, säger regissören Felix Herngren.

Dramakomedisatsningen ”Bonusfamiljen” får premiär i början av 2017 men redan i veckan drar inspelningarna av den andra säsongen i gång. I vanliga fall brukar tv-serier få klartecken för en säsong i taget – särskilt när det gäller en helt ny serie och inte minst när den sänds av SVT.

– Vi fick ett litet special-ja på den här. Normalt är det en ganska lång process att få ja från SVT, det brukar ju ta ett år i alla fall, säger Felix Herngren som agerar regissör och står som upphovsman tillsammans med bland andra sin hustru Clara Herngren.

Den första säsongen spelades in i slutet av förra och början på det här året. Då både SVT och upphovsmännen var nöjda togs ett snabbt beslut om en fortsättning. Det var också en förutsättning för att det ens skulle kunna bli en andra säsong.

– Eftersom det är barn med i serien så sade vi att om vi ska få det trovärdigt med samma skådespelare så måste man göra det här nu. De växer ju ganska snabbt, säger Felix Herngren.

”Bonusfamiljen” handlar om just en bonusfamilj och deras problem och prövningar. I huvudrollerna syns bland andra Petra Mede, Vera Vitali och Erik Johansson.

Källa: SVD