En trilogi är planerad för Sune

0

Eftersom ”Sune i Grekland – All inclusive” blev en riktigt publikframgång med 500000 besökare är det inte oväntat att vi får se uppföljare.

Hannes Holm tar hand om regin även denna gång och planerar dessutom en tredje film. Inspelningen av uppföljaren ”Sune på bilsemester” startar i maj och biopremiären är satt till juldagen.

– Den kommer innehålla precis de moment som vi kan förvänta oss med lite skruv, säger Hannes Holm till MovieZine om ”Sune på bilsemester”.

Hannes Holm kommer att vara engagerad även i den tredje delen men om regin överlåts till någon annan återstår att se.

– Det pågår diskussioner om ett nytt reginamn. Hur det blir tar vi sen. Samtidigt har drömmen varit att göra tre Sunefilmer med en kvalité som håller svensk normal-standard för de ska stå sig länge. Jag älskar att titta på gamla familjefilmer som fortfarande håller. Dvs Saltkråkan och Emil och Pippi. Vi satsar inte så mycket på generationsbrytande underhållning och filmer. Sune är ett sätt där vi gör det hela köksvägen. Därför kommer jag finnas med i någon roll även på 3:an. Har sökt jobbet som djurskötare med inriktning på giftormar. Har inte hört av producenten än…

”Sune på bilsemester” får biopremiär 25 december.