Home Nyheter Joel Kinnaman som RoboCop!

Joel Kinnaman som RoboCop!

0

Joel Kinnaman är bara en i raden svenska skådespelare som nyligen påbörjat sin karriär i Hollywood. Det här är Joels första stora Hollywood-roll- och förväntningarna är höga. Vi som uppskattade Paul Verhoevens original från 1987 håller tummarna lite extra hårt- men Joel Kinnaman forsäkrar MTV att man inte tänker planka originalet:

– RoboCop blir mycket mer mänsklig. Den första filmen är en av mina favoritfilmer, jag älskar den. Såklart. Verhoeven har en väldigt speciell ton, men vi ska inte upprepa den. Det blir en nytolkning. Vi hämtar mycket från originalet, en del detaljer, men det finns en större skådespelarutmaning i att spela Alex Murphy och speciellt när han är RoboCop.

Joel tänker kämpa för att ”nya” RoboCop inte blir en barnfilm.

– Jag hoppas de gör den barnförbjuden. Jag kan inte tänka mig hur ”RoboCop” skulle kunna bli tillåten från 13 år. Det skulle bli ett stort misstag. Om jag får säga något så kommer jag att kämpa för det. Det ska bli våldsamt.