Morran & Tobias- Första filmklippet

0

Första filmklippet ur ”Morran & Tobias – Som en skänk från ovan”.
Efter en incident med en luftballongsbrännare råkar Morran och hennes son Tobias, två lite udda karaktärer på samhällets skuggsida, bränna ned det hus som varit deras hem i 34 år. Med en utbränd husvagn på släp fylld med sotigt bohag går flytten till det nya hem som de tilldelats av kommunen.

Samtidigt som Morran ser chansen att ge henne och Tobias en möjlighet att starta om på nytt, så har Tobias mängder av kreativa idéer om hur han ska förbättra huset – med allt från högtryckstvätt till kulspruta. Men det är något med det nya hemmet som känns bekant, och genom en rad slumpartade händelser tvingas den skeva duon en gång för alla ta itu med det förflutna.

Filmen produceras av Emma Nyberg och Niklas Jakobsson på Jarowskij och distribueras av Nordisk Film. I samproduktion med Filmregion Stockholm-Mälardalen/Film Capital Stockholm, Sveriges Television, Suburbia AB, Plats tretton AB, RG produktion AB, med stöd från SFI.

I rollerna ser vi som vanligt Johan Rheborg och Robert Gustafsson som även har skrivit filmen tillsammans med Mats Lindberg, regissör.