Home Filmer på gång Premiärer Woody Harrelson i Stockholm

Woody Harrelson i Stockholm

0
Woody Harrelson i Stockholm
Woody Harrelson och Ruben Östlund på inspelningen av Triangle of sadness. Pressbild: Fredrik Wenzel. Plattform Produktion

I veckan hålls en galapremiär i Stockholm för Triangle of Sadness. Med anledning av den kommer Woody Harrelson till Sverige för att närvara på röda mattan tillsammans med Ruben Östlund och flera av de andra skådespelarna från filmen.

Med anledning av Triangle of Sadness premiär på svenska biografer kommer nu Woody Harrelson till Stockholm. Han kommer gå på röda mattan den 6 oktober tillsammans med Ruben Östlund, Zlatko Buric, Vicki Berlin, Carolina Gynning och Henrik Dorsin med flera. Triangle of Sadness fick sin världspremiär på den prestigefyllda filmfestivalen i Cannes i våras där filmen också tog hem ett av filmvärldens finaste pris – Palme d’Or.

Triangle of Sadness är en samtidssatir som genom modellparet Carl (Harris Dickinson) och Yaya (Charlbi Dean) tar avstamp i modevärldens finrum, fortsätter på en lyxyacht tillsammans med miljonärer, vänliga vapenhandlare och en marxistisk sjökapten (Woody Harrelson) och slutar på en öde ö där hierarkierna vänds upp och ned i kampen om överlevnad.

 Triangle of Sadness får premiär på svenska biografer över hela landet den 7 oktober.