Nu börjar inspelningen av ”Tommy”, av Tarik Saleh

0
Nu börjar inspelningen av Film i Västs samproduktion Tommy av Tarik Saleh Film i Väst AB - 2013-03-22 10:00 Estelle (Moa Gammel), Blanca (Lykke Li Zackrisson) och Bobby (Ola Rapace) spelar huvudrollerna i Tarek Salehs thriller Tommy, som nu börjat inspelningen.© 2014 Baldur Bragason / Atmo Inspelningen av Tarik Salehs thriller TOMMY (arbetstitel) är i full gång och pågår till 3 maj i Stockholm, Luleå och Göteborg. TOMMY är en gastkramande berättelse i Stockholms undre värld, med manus av Anton Hagwall och regi av Tarik Saleh. Huvudrollen Estelle spelas av Moa Gammel och i övriga roller ser vi bland andra Ola Rapace, Lykke Li Zackrisson, Alexej Manvelov, Johan Rabaeus, Ewa Fröling och Ingela Olsson. Producent är Kristina Åberg. Handling: Estelle är tillbaka i Stockholm. Med sig har hon dottern Isabel och ryktet om sin man – Tommy. För ett år sedan flydde de hals över huvud efter ett av de största rånen i svensk kriminalhistoria. Nu är Estelle tillbaka för att hämta bytet, försvinna och starta ett nytt liv med sin familj. Men bytet är borta och med hotet om att Tommy är på väg hem börjar hon pressa hans gamla kumpaner. Estelle spelar högt och farligt när det som inte får hända plötsligt händer… TOMMY produceras av Atmo i samproduktion med Sonet Film, Filmpool Nord, Film i Väst, The Chimney Pot, Dagsljus, TV4 och Nordsvensk Film. Distribution: AB Svensk Filmindustri Biopremiären är beräknad till februari 2014.

Inspelningen av Tarik Salehs thriller TOMMY (arbetstitel) är i full gång och pågår till 3 maj i Stockholm, Luleå och Göteborg.

TOMMY beskrivs som en gastkramande berättelse i Stockholms undre värld, med manus av Anton Hagwall och regi av Tarik Saleh.
Huvudrollen Estelle spelas av Moa Gammel och i övriga roller ser vi bland andra Ola Rapace, Lykke Li Zackrisson, Alexej Manvelov, Johan Rabaeus, Ewa Fröling och Ingela Olsson. Producent är Kristina Åberg.

Handling: Estelle är tillbaka i Stockholm. Med sig har hon dottern Isabel och ryktet om sin man – Tommy. För ett år sedan flydde de hals över huvud efter ett av de största rånen i svensk kriminalhistoria. Nu är Estelle tillbaka för att hämta bytet, försvinna och starta ett nytt liv med sin familj. Men bytet är borta och med hotet om att Tommy är på väg hem börjar hon pressa hans gamla kumpaner. Estelle spelar högt och farligt när det som inte får hända plötsligt händer…

TOMMY produceras av Atmo i samproduktion med Sonet Film, Filmpool Nord, Film i Väst, The Chimney Pot, Dagsljus, TV4 och Nordsvensk Film.
Distribution: AB Svensk Filmindustri
Biopremiären är beräknad till februari 2014.

Skriv en kommentar