Home Nyheter Crazy Pictures slår publikrekord! Se den nya filmen här!

Crazy Pictures slår publikrekord! Se den nya filmen här!

2

Ännu en gång gör filmkollektivet Crazy Pictures succé på Youtube. Denna gång är det dock ingen kort sketch utan en 30 minuter lång dramakomedi. På mindre än en vecka har deras nya film “Den blå mannen” setts över 200 000 gånger.

”Vi är själva förvånade över att den blivit så populär. Några av våra tidigare filmer har setts över en miljon ganger men de är ca. 5 minuter långa. Nu har vi fått en film på nästan 30 minuter att sprida sig som en löpeld. Det är häftigt!” säger Albin Pettersson, en del av filmkollektivet Crazy Pictures.

”Vårt nästa projekt är en långfilm och nu börjar man självklart fundera på hur framtidens distribution ser ut för oss. Vilken svensk film har setts över 200 000 gånger på mindre än en vecka?” säger Olle Tholén, en del av filmkollektivet Crazy Pictures.

Totalt har Crazy Pictures youtubekanal över 6 miljoner visningar.

2 COMMENTS

  1. Fantastiskt roligt att det går så bra! Dock är det väl så att YouTube räknar klick och inte vilka som faktiskt sett hela filmen? Jag är själv en av dem som älskat gängets alla tidigare filmer i ”Poesi för fiskar”-serien. Den här orkade jag däremot inte se klart vid första försöket (kanske för att jag inte visste att den var så lång och inte hade tiden för 30 min just då). Anway, min poäng är att om man – som jag – sannolikt kommer se den här filmen i ettapper, vid olika tillfällen, då räknas väl varje tillfälle som ett unikt besök (=en tittare). Vilket ju inte riktigt varit fallet om jag gått och sett filmen på bio eller TV i ett streck – så jämförelsen haltar lite i mina ögon. Men, återigen, det är kul att det går bra ändå – och gänget står ju bakom en hel del fantastiska filmer. 🙂