Hereditary-regissören gör skräckfilm om midsommar

0
Ari Aster gör skräckfilm om svensk midsommar.
Ari Aster gör skräckfilm om svensk midsommar.

Hereditary har hyllats som årets bästa skräckfilm och många är nyfikna på vad Ari Aster har för nytt projekt på gång. Filmen heter Midsommar med flera skådespelare från svenska branschsidan Filmcafe.se i rollerna. Fansen hoppas nu på en ny skräckfilm med ockulta inslag!


Regissören Ari Aster´s långfilmsdebut Hereditary blev snabbt den mest inkomstbringande filmen för A24, ett mindre film och distributionsbolag som tidigare gjort filmer som Ex Machina och The Witch. Då Hereditary visade sig handla om en kult är det många som frågar sig om inte Midsommar kanske gör det också.

Den nya filmen Midsommar handlar om ett par som reser till Sverige för att besöka en väns hemby. Vad som börjar som en mysig idyll utvecklas snart till en våldsam och bisarr tävling arrangerad av ett hemligt sällskap. Regissören beskriver själv genren som ”Scandinavian folk horror”.

Är ni nyfikna på vilka svenska skådespelare och statister som medverkar? Besök Filmcafe.se och sök på ”Midsommar” bland branscherfarenheterna!