Peter Magnusson i ny komedi

1
I mars startar inspelningen av CARL-JOHAN, FRANK OCH JAG
I mars startar inspelningen av CARL-JOHAN, FRANK OCH JAG

I mars startar inspelningen av CARL-JOHAN, FRANK OCH JAG – en komedi om ett frieri och små vita lögner. I huvudrollerna ser vi Liv Mjönes, Peter Magnusson och Erik ”Jerka” Johansson.

Manuset är skrivet av Peter Magnusson, som tidigare både skrivit och spelat huvudrollen i bland annat ”En gång i Phuket” och ”Sommaren med Göran”. I huvudrollerna ser vi Liv Mjönes (”All Inclusive”), Peter Magnusson och Erik ”Jerka” Johansson (”Bonusfamiljen”). För regin svarar Leif Lindblom (”Solstorm”, ”Svensson, Svensson… i nöd och lust”).

– Liv och Erik är en perfekt matchning med mig! De är ett par av Sveriges smartaste skådespelare och det ska bli kul att jobba ihop. Nu längtar jag bara efter att få spänna på pjäxorna och sätta igång”, säger Peter Magnusson.

Filmen produceras av Lena Rehnberg/StellaNova Film, som stod bakom publiksuccéerna ”Ted – för kärlekens skull” och ”Micke & Veronica” samt flerfaldigt Guldbaggebelönade ”Monica Z”, i samproduktion med Film i Väst, Nordisk Film och TV4, med stöd från Svenska Filminstitutet.

– Att återigen få samarbeta med Peter känns jätteroligt! Våra tidigare komedier, ’Sommaren med Göran’ och ’En gång i Phuket’, har utspelats i sommarmiljö, men den här gången är det betydligt kallare!” säger Lena Rehnberg.

Inspelningen äger rum i Åre, Göteborg och Stockholm.CARL-JOHAN, FRANK OCH JAG har premiär över hela landet vintern 2019.

Distribution: Nordisk Film.

Källa och bild: Pressmeddelande Nordisk Film

1 KOMMENTAR