Premiären av Hasselhoffs talkshow har filmtema

0

Nyligen gick det att via Filmcafe.se anmäla intresse för deltagande i Hasselhoffs nya talkshow- och nu är det dags för premiär i TV 3 den 24 februari.

USA har Leno och Letterman. Sverige har Skavlan och… Hasselhoff. Och David Hasselhoff är ingen Skavlan. Han är något helt annat. De flesta vet vem David Hassehoff är efter uppmärksadde  TV-serier som ”Knight Rider” och ”Baywatch”.

I premiärprogrammet  ska ämnet svensk film avhandlas. Hundraåringsregissören Felix Herngren och Guldbaggevinnarna Cecilia Frode och Johannes Brost gästar. Felix berättar, mycket explicit, vad Herman Göring egentligen gjorde i hans lägenhet och visar Hasselhoff ”Monkey and the tree”. Frode tävlar med Hoffen i en ”cry-out” – vem av dem kan gråta på beställning? De går även bakom kulisserna på inspelningen av ”Snow-Watch”, Hasselhoffs uppföljare till Baywatch

Gäster är Felix Herngren, aktuell som regissör för publiksuccén ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” samt skådespelarna och Guldbaggevinnarna Cecilia Frode och Johannes Brost.
Något att se fram emot måndagen den 24 februari, när pratshowen sänds. Klockan 21.00 i TV3?