Home Filmer på gång Rebecca Ferguson i nya amerikanska storfilmen Men in black

Rebecca Ferguson i nya amerikanska storfilmen Men in black

0
Rebecca Ferguson i nya amerikanska storfilmen Men in black
Rebecca Ferguson. Bild: Wikimedia Commons

Rebecca Ferguson får huvudrollen i nya ”Men In Black”.

Rebecca Ferguson är medlem på branschsidan www.Filmcafe.se sedan 2008 och påbörjade sin Hollywoodkarriär med ”Mission: impossible – rogue nation” 2015. Där spelade hon den svenskfödda brittiska agenten Ilsa Faust. Nu är hon tillbaka på bio i uppföljaren, ”Mission: Impossible – Fallout” men har även landat ytterligare en huvudroll i kommande ”Men in black”.

Trots att inspelningen av nya ”Men in Black” har varit igång sedan i juni var det inte försent att tillsätta ännu en huvudroll. Rebecca kommer att spela mot Chris Hemsworth och Tessa Thompson, men vi känner ännu inte till några detaljer om hennes karaktär.

Den nya filmen kommer 20 år efter den första filmen i serien, vars huvudroller ursprungligen spelades av Will Smith och Tommy Lee Jones. Den nya filmen förväntas innehålla andra karaktärer än i de tidigare filmerna, men utspela sig i samma värld. Fokus tycks ligga på andra länder än USA den här gången och det har ryktats om att London kommer att ha en central roll i filmen. Vi kan naturligtvis räkna med både utomjordingar och svarta kostymer precis som vanligt.

Steven Spielberg är knuten till projektet som exekutiv producent och i regissörsstolen sitter F Gary Gray (”Fast & furious 8”). Filmen väntas få premiär den 14 juni nästa år.