Home Nyheter Statister sökes till långfilmen ”Cirkeln”

Statister sökes till långfilmen ”Cirkeln”

0

En natt när månen färgas blodröd, befinner sig sex unga tonårsflickor i en övergiven folkpark, dragna dit av en mystisk kraft. Där avslöjas en gammal profetia. De är ”De utvalda”, en grupp häxor – utsedda att rädda världen. Plötsligt är tiden i gymnasiet på liv och död – bokstavligt talat.

Filmen baseras på den bästsäljande boken med samma namn av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren och i mars startade inspelningen av ”Cirkeln” i regi av Levan Akin.

Filmen baseras på den bästsäljande boken med samma namn av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Rollbesättningen är således klar men varken Benny Andersson-frontade produktionsbolaget RMV eller distributören Buena vista international Sweden ville avslöja namnen på de skådespelare som valts ut att spela de unga häxorna i huvudrollerna. En av dem heter Irma von Platen och går att hitta via branschsidan Filmcafe.se. På Filmcafe.se castas just nu även andra roller och statister till långfilmen ”Cirkeln”.

– Vi vill göra en film som gör rättvisa åt Saras och Mats fantastiska universum. ’Cirkeln’ är en berättelse om verklighet och magi, om ensamhet och gemenskap, om att vara ung och om att rädda världen”, säger Ludvig Andersson, en av filmens producenter, i ett pressmeddelande.