Statister till nya Johan Falk

0

Vill du medverka i två utav årets största thrillerserier tillsammans med Jakob Eklund, Mikael Nyqvist & Dominic Monaghan (från ”Sagan om Ringen” & ”Lost”)? ”Johan Falk” och ”100 Code” söker nu personer från 18 år & uppåt för att medverka som statister av olika slag, veteraner som nybörjare.

De fem nya filmerna, som först släpps på DVD och VOD av Nordisk Film och därefter sänds på TV4, gör att filmserien om Johan Falk nu kommer att komma upp i 20 stycken totalt. Detta blir, enligt upphovsmännen, den sista säsongen av serien där hotet mot Johan Falk och hans familj dras till sin spets samtidigt som GSI kämpar för att avslöja sambanden mellan de kriminella grupperna som har rotat sig allt djupare in i vårt samhälle. Även Seth Rydell får det hett om öronen då en tidigare Rydellmedlem visar sig vara något helt annat än lojal.

–  Johan Falk-serien har ett unikt tilltal, och en stor och trogen publik har följt karaktärerna genom åren. Det är därför med stor glädje vi kan presentera en tredje säsong, under ledning av Anders Nilsson, Joakim Hansson och deras team, säger Åsa Sjöberg programdirektör, TV4.

Filmerna regisseras av Richard Holm och Peter Lindmark. Anders Nilsson, upphovsman tillsammans med Joakim Hansson, är showrunner under inspelningarna. Jakob Eklund, Jens Hultén, Meliz Karlge, Mikael Tornving och Marie Richardson med flera är tillbaka. Vi ser även Alexandra Rapaport i samma roll som hon spelade i Livvakterna 2001. Nya i rollistan är Björn Bengtsson (Bröderna Karlsson, Tjockare än vatten) som spelar ”Jack” och Aliette Opheim (Vita lögner, Ettor Nollor, Tjockare än vatten) i rollen som ”Madeleine”.

–  I de nya filmerna blir det tyngre busar än någonsin och Johan Falk drabbas personligen. Återigen bygger det på verkliga fenomen, om vad som hände och händer i verkligheten, på båda sidor om lagen. Allt dras mot den stora slutstriden för Johan Falk, GSI, deras infiltratörer och de kriminella organisationer de jobbar emot. Vi har en väldigt fin rollista och allt pekar på att det kommer att bli en storslagen avslutning på denna filmepok, säger Anders Nilsson.

Vill du vara med? Statister sökes nu på Filmcafe.se

Källa: TV4