Home Webb-tv Trailer Trailer: LasseMajas detektivbyrå- första mysteriet

Trailer: LasseMajas detektivbyrå- första mysteriet

0

Hur gick det egentligen till när Lasse och Maja träffades för första gången? Följ med på det allra första fallet för LasseMajas detektivbyrå – ett spännande äventyr som börjar när systrarna Hammarabis bok blir stulen från Vallebyskolan.

Boken bär på en mystisk hemlighet, och plötsligt är alla på skolan misstänkta: den skumma vaktmästaren, gympaläraren med den tajta overallen, den konstiga bibliotekarien, ja till och med rektor Brynolfsson själv! Men vem är egentligen den riktiga tjuven? Och kommer LasseMajas detektivbyrå lyckas lösa sitt allra första mysterium?

Filmen är Josephine Bornebuschs långfilmsdebut som regissör, hon har tidigare regisserat TV-serier (Rachel och Jossan), samt skrivit barn-/ungdomsböcker (Aja baja vita soffan, Född fenomenal).

Rollen som Lasse spelas av Frank Dorsin (Bonusfamiljen) och Maja av Ester Vuori (Selmas saga). I övriga roller ser vi Johan Rheborg som vaktmästare (Solsidan, Morran & Tobias – Som en skänk från ovan), Jonas Karlsson som Engelskalärare (Beck, All Inclusive), Katrin Sundberg som rektor (Häxan Surtant), Tomas Norström som polischef (Pistvakt, alla tidigare LasseMajas Detektivbyrå-filmer) och Lotta Tejle som bibliotekarie (30 grader i februari, Barna Hedenhös uppfinner julen).

Filmen rollbesattes på www.filmcafe.se.
Kom närmare drömmer och bli medlem här: https://www.filmcafe.se/plus/