Ulf Malmros gör dramat ”Flickan från Mars”

1

Det är många som är i Cannes nu och Ulf Malmros är inget undantag. Där avslöjade han att nya projektet är ett drama med titeln ”Flickan från Mars”.

”Flickan från Mars”, som Ulf Malmros har utvecklat ihop med Michael Nyqvist, ska börja spelas in i april nästa år. Michael Nyqvist spelade in ”Mission Impossible 4” då Ulf kom till Paris för att hälsa på.

– Vi hade käkat en kväll och jag visade honom min pitch. Han slog näven i borden så flaskorna välte och sa ”Den rollen vill jag göra! Det är drama, men den ska både vara gråtmild och ha komik som jag tänkt mig, berättar Malmros för Expressen.

Till rollen som dottern ska de hitta en tjej i 20-årsåldern ”med speciella egenskaper”. Att leta okända ansikten tycker Ulf Malmros ska bli kul.

– Ja, det har varit bra utfall tidigare, ta bara Anastasios Soulis och Rebecca Scheja i ”Bästa sommaren”, berättar Ulf för SvD.

 

 

1 KOMMENTAR