Home Filmer på gång Statister sökes till Hidden med Izabella Scorupco

Statister sökes till Hidden med Izabella Scorupco

0

En dold värld mitt ibland oss. På Stockholms mörkaste baksidor. Där utspelar sig Hidden – Förstfödd med Izabella Scorupco och August Wittgenstein i huvudrollerna. Viaplay-originalet med arbetstiteln “Eldmärkt” heter nu Hidden – Förstfödd och utgör den första säsongen om en värld präglad av hemligheter och övernaturliga krafter. Exklusiv nordisk premiär på Viaplay senare under 2018.

Statister i alla åldrar söks nu på branschsidan www.filmcafe.se.

Izabella Scorupco
Vill du vara med som statist i ny TV-serie med Izabella Scorupco?

Hidden – Förstfödd är en urban fantasy-thriller med stråk av någonting oförklarligt, övernaturligt. En dold värld mitt i ett mörkt och regnigt Stockholm. Berättelsen har sitt ursprung i romanen Förstfödd skriven av Filip Alexanderson.

– Jag har alltid lockats av det där andra, av det som döljer sig bakom ytan i vår vardag. Att få skapa en mystisk thriller mitt i min egen hemstad, det var det som drev mig när jag skrev boken Förstfödd. Och nu får jag uppleva hur mina fantasier tar form med fantastiska skådespelare och dedikerade människor bakom kameran, det är rätt omvälvande, säger Filip Alexanderson.

Izabella Scorupco (Goldeneye), spelar Vivecka Eldh som ingår i ett hemligt samfund och undersöker en serie rituella mord som väcker händelser från hennes förflutna till liv.

August Wittgenstein (Das Boot) spelar Jonas, som tillsammans med sin ex-flickvän Rebecka, spelad av Josefin Ljungman (Arn), försöker förstå varför mystiska saker händer honom och folk i hans närhet. Han inser snart att mörka krafter är ute efter honom och han tvingas ut på en flykt som tar honom in bland Stockholms skuggsidor.